Str. Prometeu, nr.28, bl.14F, sc.3, ap.26

Estetică


Albirea dentara
Albirea este procedura prin care se indeparteaza petele si coloratiile de pe dinti, acestia devenind mai deschisi la culoare.
Albirea este cea mai populara metoda din cadrul esteticii dentare. Dintii dumneavoastra pot deveni mai albi.

Stratul extern al dintelui (smaltul) poate capata cu timpul coloratii si pete din cauza alimentelor colorate (cafea, ceai etc), a tutunului sau pur si simplu, odata cu inaintarea in varsta.

Petele ce coloreaza smaltul pot fi extrinseci (coloratii uzuale) sau intrinseci (datorita unor defecte de structura a smaltului).

Albirea se adreseaza in special coloratiilor extrinseci. Albirea este eficienta in cazul petelor aparute din cauza alimentelor sau a bauturilor colorate sau din cauza inaintarii in varsta.

Albirea nu este o solutie unica, de lunga durata. Aceasta va trebui repetata din timp in timp pentru a mentine culoarea dorita.

Fatetele dentare
Fatetele se recomanda dintilor cu coloratii intrinseci sau dintilor devitali.
Fatetele sunt confectionate dintr-un strat subtire de portelan si se aplica pe suprafata dintilor pentru a ascunde imperfectiunile sau pentru a corecta mici defecte.

Fatetarea este o metoda minim invaziva, nedureroasa, care va va asigura zambetul pe care l-ati dorit.
Fatetele ceramice: necesita preparatii minimale (0,6 mm-0,8 mm) si permit pastratea vitalitatii dintilor. Sunt solicitate de obicei din motive estetice, rezolvand probleme de forma, inghesuire sau spatiere nedorita a dintilor, coloratii, obturatii mari si nefizionomice. Realizarea lor necesita stapanirea unor tehnici superioare de slefuire si amprentare, precum si un laborator de tehnica dentara cu multa experienta.