Str. Prometeu, nr.28, bl.14F, sc.3, ap.26
Consultatie

Gasiti mai multe detalii despre modul in care se efectueaza consultatiile stomatologice in clinica stomatologica ridenta.

consulta detalii
Profilaxie

Profilaxia dentară este cea mai simplă și accesibilă metodă de tratament. Profilaxia constă dintr-un set de proceduri care au ca scop prevenirea apariției cariei dentare și a bolii parodontale.

consulta detalii
Chirurgie

Chirurgia dentară se referă la un ansamblu de tratamente care interesează dinții, gingiile și oasele maxilare.

consulta detalii
Implantologie

Implantologia dentară este o specialitate chirurgicală care se ocupă cu refacerea integrității arcadelor dentare prin intermediul implanturilor dentare.

consulta detalii
Protetică

Clinica stomatologică Ridenta oferă servicii de protetică dentară personalizate pentru nevoile fiecarui pacient. Contactează-ne astazi pentru a obține zâmbetul perfect.

consulta detalii
Endodonție

Endodonția este disciplina specializată în studiul și tratamentul bolilor pulpei dentare.

consulta detalii
Estetică

Clinica stomatologica ridenta ofera servicii de estetica dentara de inalta calitate, pentru a va ajuta sa obtineti un zambet stralucitor si sanatos.

consulta detalii
Ortodonție

Clinica stomatologică Ridenta oferă servicii de ortodonție personalizate pentru copii si adulți. Echipa noastră utilizează cele mai noi tehnologii pentru a vă oferi cele mai bune solutii de corectare a ocluziei dinților și de aliniere a acestora.

consulta detalii
Parodontologie

Echipa noastră utilizează cele mai noi tehnologii pentru a diagnostica și trata afecțiunile gingivale, precum gingivita si parodontita. Contactați-ne astăzi pentru o evaluare gratuită și pentru a discuta opțiunile de tratament disponibile pentru dumneavoastră

consulta detalii
Pedodonție

Echipa Ridenta are experiență în tratamentul copiilor. Suntem dedicați să ajutăm copiii să iși păstreze dinții sănatoși și să le oferim o experiență plăcută la dentist.

consulta detalii
Odontologie

Odontologia este ramura care se ocupă cu tratamentul bolilor dinților și țesuturilor învecinate

consulta detalii